Kjempeløfting av Nicolas, Kristoffer og Martin

Kristoffer Ytterbø
Kristoffer Ytterbø i rykk. Arkivbilde.

Onsdag 8. august arrangerte TAK høstens første seriestevne. Både Nicolas Johnsen, Kristoffer Ytterbø og Martin Sund satte personlige rekorder. Eskil Lian tangerte sitt VM-masters resultat.  En flott start på høstsesongen!

Nicolas fikk endelig klaff både i rykk og støt på samme stevne. Dermed ble det 75 kg i rykk og 95 kg i støt, og ny personlig rekord sammenlagt i klasse 77 kg.

Kristoffer har også benyttet sommeren til å trene nesten hver dag. Han forbedret rykkresultatet sitt med 10 kg. I tillegg rykket han ytterligere 5 kg i et ekstra 4. forsøk. Han ble dermed stående med 75 kg i protokollen og 80 kg utenfor konkurranse. I støt satte han også solid personlig rekord med 100 kg.

Martin viste også at sommetreningen har gjort underverker. Han klinket til med tangering av pers i rykk med 90 kg, og fikk 103 kg i støt og personlig rekord sammenlagt.

Eskil Lian i M7 rykket 75 kg i klasse 94 kg før han hadde en hårfin bom på norsk rekord 78 kg i rykk. I støt fikk han 100 kg.

Da ser vi bare fram til neste seriestevne som arrangeres den 29. august.

Stevneprotokoll her
 

Kommentarer   

 
# Tryggve Duun 11-08-2012 19:04
Det lønner seg åpenbart å trene når de andre har tatt ferie.... :-)
 
 
# Mathias Nikolai Arnesen 11-08-2012 20:40
Rå løfting gutter, og gratulerer med nye perser. Synd at jeg såvidt gikk glipp av stevnet. Men bare vent til 29. så skal vi se om jeg ikke har noen løft på lur etter ferien ;)
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Hva skjer?

Ingen hendelser

Nyttige nettsider