Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Avslutningsstevne for håndballjentene

I går var det avslutningsstevne for jentene fra Strindheim håndball. Som sist ble det mye bra løfting og god stemning!

strindheimjenter2
Jan Nystrøm rapporterer fra frontlinjene:

Strindheims håndballjenter har gjennomført nok en løfterskole med 5 nye og 7 tidligere deltakere i det avsluttende stevnet. De nye hadde tilegnet seg god teknikk hensyntatt den korte tiden de har trent vektløfting.

Beste jente ble Ingvild Bjerke med 6 godkjente løft.  45 kg i rykk og 65 kg i støt ga 110 kg sammenlagt og 131 poeng. Hun greide kravet til bronsemerket i sommerstevnet og forbedret resultatene med 5 kg i rykk og 7 kg i støt. Med tilsvarende forbedring til neste stevne så innfrir hun kravet til sølvmerket. Nest beste jente ble Frida Granås med 126 poeng etter å ha greid 45 kg i rykk og 62 kg i støt. Også hun fikk 6 godkjente løft og i likhet med Ingvild løftet hun på nytt over kravet til bronsemerket.

Thea Espensen forbedret seg også kraftig fra sommerstevnet med 37 kg i rykk og 50 kg i støt og innfridde dermed kravet til bronsemerket i 58 kgs klassen med 6 godkjente løft og 119 poeng. Caroline Aar rekordforbedret seg kraftig siden stevnet i des. i fjor og greide kravet til bronsemerket med 98 kg i 69 kgs klassen. Da er det faktisk 5 jenter i Strindheim Håndball som har kvalifisert seg for A-NM for kvinner og ytterligere 2 for junior-NM.

Alt i alt ble det et severdig stevne med høy stemning og godt humør. Trenerne Sverre Stenvaag og Christian Carson kan være stolte av denne entusiastiske jentegjengen som greier å kombinere hard trening med godt miljø. Det er det som over tid gir de beste resultater, enten det er på håndballbanen eller på den 4x4 m store platten.

 

Stevneprotokollen ligger her.

Kommentarer   

 
# Tryggve Duun 15-12-2012 20:36
Er imponert. Alle de jentene som har deltatt på mer enn ett stevne har hatt en formidabel framgang. Størst framgang det siste halvåret har Ingvild Bjerke hatt, med 12 kg på seks måneder. Størst framgang på 12 måneder har Caroline Aar med 20 kg forran Hanne Stensrød med 17 kg, og Frida Granås med 16 kg, men de andre følger hakk i hæl. Veldig gjevnt. Ser man framgangen totalt sett i forhold til de forskjellige stevnetidspunkt ene er nok Ingvild den som har gått mest fram, på kortest tid :-) Bra jobba av hele gjengen. Mvh Tryggve
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider