Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Seks kretsmestre fra TAK


Anette Ellingsberg i rykk under KM. Foto: Tryggve Duun
Anette Ellingsberg ble den sjette dameløfteren fra TAK som klarte kvalifiseringskravet til neste år NM senior da hun deltok i årets kretsmesterskap på tempebanen. Hun satte solide personlige rekorder og fikk til slutt 41 kg i rykk og 61 kg i støt. Det er rett og slett imponerende hvor raskt Anette har tilegnet seg teknikken.

 


Tuva Hynne var kvalifisert til NM 2013 fra Før. Her under KM i helga. Foto: Tryggve Duun
Anette måtte likevell slå seg slått med minst mulig margin på poeng av Tuva Hynne som løftet i en lavere vektklasse. Tuva fikk 40 kg i rykk og 53 kg i støt. Hun fik dermed 116,93 sinclairpoeng mot Anettes 116,84. Dermed skilte det i praksis under en kilo sammenlagt mellom de to. Tuva var forøvrig kvalifisert for NM fra tidligere.

 


Mathias Arnesen viste lovende takter under KM. Her med 83 kg i vendingen. Foto: Tryggve Duun
I herreklassen løftet både Mathias Arnesen og Jørn Lian meget godt. Mathias vant klasse 62 kg med 64 kg i rykk og 83 kg i støt. Selv hadde han nok håpet på 68 kg i rykk, og han hadde da også et meget godt forsøk på denne vekta. Vi tror det vil lykkes neste gang.

 


Jørn Lian rykker her 75 kg. I neste forsøk gikk også 80 kg greit. Foto: Tryggve Duun
Jørn Lian imponerte skikkelig med hele 80 kg i rykk og 105 kg i støt. Han vant dermed klasse 77 kg. Solide stevneperser og 227,54 sinclairpoeng gjorde ham til konkurransens beste seniorløfter. Grattis Jørn. 

 


Jan Nystrøm viste gryende form under KM. Her i forsøk på 87 kg i rykk. Foto: Tryggve Duun
I mastersklassen vant, ikke uventet, norsk mastersløftings ubestridte ener totalt sett de siste årene, Jan Nystrøm. Jan fikk 84 kg i rykk og 100 kg i støt. Dermed ser det ut til at formen er i ferd med å komme skikkelig for superveteranen som hadde et godt forsøk også på 103 kg i støt. Jan løftet i klasse M7 105 kg.

 


Ragnar Iversen i et eminent rykk på 62 kg under KM i helga. Foto: Tryggve Duun
I M5 94 kg stilte Ragnar Iversen til start. Han var litt uheldig i støt men fikk likevell pene 63 kg i rykk og 80 kg i støt stående i protokollen. Han vant dermed sin vektklasse og ble en av klubbens seks kretsmestre i 2012.

Kommentarer   

 
# Kjetil Holden 22-10-2012 13:18
Inspirerende løfting av alle, og bra laget artikkel Tryggve!
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider