Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Solid TAK innsats under LM 2020


Elisabeth Settem ble beste senior i kvinneklassen under LM 2020 

Vil takke alle TAK medlemmer som deltok på Landsdelsmesterskapet i helga! Laginnsatsen var enorm og det virket som alle hadde en veldig god opplevelse med mange flotte løft! Det er veldig moro å se medlemmene stiller opp og støtter hverandre på slike stevner! Utrolig bra jobba av alle sammen!

Vi har ikke oversikten over hvordan alle gjorde det i forhold til personlige mål, men vi vil gjerne fremheve noen prestasjoner fra stevnet. Først ute på lørdagen var Alexander F. Hetle med en serie flotte løft på sitt første stevne som også fikk 6 godkjente. Etter det så satte Hannah Økland ny pers i støt på 67 kg. Sondre Faanes viste at han hadde mye mer inne da han styrkevendte 102 kg i sitt andre støt og endte med 6 godkjente. Og til slutt Mats Hofstad som stadig setter nye norske rekorden. Denne gangen med ny pers på 100 kg i rykk og 125 kg i støt som ga nye norske rekorder i junior 73 kg klassa for støt og total.

På søndagen var det seniorene sin tur og her var det også veldig mye bra løfting og noen prestasjoner vi må fremheve! Elisabeth Settem gjorde en veldig bra løfteserie og tangerte sin personlige beste rykk resultat med 75 kg og ble beste kvinnelige senior løfter. Julie Klæboe fikk 6 godkjente etter en veldig god løfteserie som smakte ekstra godt etter en periode med mye skade. Helene Uthaug viser stor fremgang med sine løft både når det gjelder resultat og teknikk. Jøran Herfjord med comeback etter et skadeplaget 2019 fikk vant både beste veteran og satte nye norske rekorder over hele linja i 109+kg M5 klassen med 96 kg i rykk og 125 i støt. Og ikke minst Sigurd Korsvoll som avsluttet dagen med å vise rå viljestyrke ved å sette sitt siste støt på 145 kg til stor underholdning for alle!

Til slutt vil vi også nevne at det var flere av våre utøvere som hadde sitt første landsdelsmesterskap og også sitt første stevne i noen tilfeller! Her kan vi nevne William Sølsnæs, Sarah Mari Sande, Karoline Guldbrandsen og Marthe Korsvoll.

Vil også takke heltene som gjorde en stor innsats utenom løftinga også. Ole Erik Raad og Elisabeth Settem gjorde en strålende jobb som coacher hele søndagen (og lørdagen) og skal ha en stor del av æren for prestasjonene i helga. Samt Kristoffer Bergquist Sandvik, Eldbjørg Stenrud Nilsen og John Lau som var med som både coacher og støttespillere. Og ikke minst Tryggve Duun som atter en gang sørget for at vi fikk en flott stream av stevnet slik at de som ikke kunne ta turen også kunne følge med!

God løfting! Vi sees på trening!

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider