Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Sol Anette Waaler i tysk Bundesliga


Sol Anette Waaler i støt på 105 kg under stevnet i Tyskland i helgen.

Sol Anette Waaler starter også for SV Germania Obrigheim i 1. Bundesliga. Lørdag 16. februar møtte Obrigheim tabelleder AC Mutterstadt på hjemmebane i en stappfull Neckarhalle der lagene hadde mønstret sine beste.

Før konkurransen lå Obrigheim på 4. plass og måtte hente poeng for å komme på finaleplass. I tysk liga er det mixed lag bestående av 6 personer, og det gies 1. poeng for hhv. seier i rykk, støt og sammenlagt, totalt er det altså mulig å vinne 3 poeng i konkurransen. 

Det kokte i hallen da Sol var første hjemmeløfter på podiet og hun misset sitt første rykk bak. Det neste satt som et skudd, men i tredje løft ble det nerver igjen og hun ble stående med 81 kg.

Det er i støt Sol har sin styrke, og her svarte hun til fulle på publikums forventninger. Med tre sterke støt på rekke og rad, 102, 105 og til slutt 107 kg ble hun suverent konkurransens beste kvinne og nummer 7 totalt.

Det ble en svært jevn kamp, hvor hvert kilo var avgjørende. Obrigheim slo Mutterstadt  3-0 og ligger nå på finaleplass i ligaen når det gjenstår to omganger. 

 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider