Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Løfterskole høsten 2017

Tirsdag 5. september starter Trondheim AK opp høstens løfterskole. Skolen er beregnet for deg som ønsker å lære rykk og støt samt hjelpeøvelser for olympisk løfting. Du får en grundig innføring i teknikken over 10 økter a 2 timer. Skolen går på tirsdager og torsdager klokken 1930-2130. Etter kurset får du kursbevis som viser hva du har lært. Vi tar sikte på at deltakerne skal lære innlæringsteknikk så godt at de er i stand til å lære bort teknikk til andre etter kurset.

Pris for kurset er kr. 1800,-. Dette inkluderer medlemskap og trening i klubben ut desewmber 2017. Det vil si at det ikke koster noe ekstra dersom du velger å trene hos oss etter kurset og fram til nyttår. Det burde være en kjempedeal :-)

NB!  Kursene blir ofte helt fulle, så det lønner seg å melde seg på tidlig. I utgangspunktet planlegger vi IKKE flere løfterskoler høsten 2017.

Påmelding skjer til Tryggve Duun på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NB!  Du må oppgi fullt navn, fødselsdato, og full adresse
Hvis du melder på for noen andre må du huske på å oppgi mail adressen deres også.

Påmeldingsfrist settes til mandag 28. august 2017.

Velkommen til vektløfterskole hos Trondheim AK.

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider