Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

NY løfterskole starter 21. mars 2017


Tirsdag 21. mars
starter Trondheim AK opp vinterens 2. løfterskole. Skolen er beregnet for deg som ønsker å lære rykk og støt samt hjelpeøvelser for olympisk løfting. Du får en grundig innføring i teknikken over 10 økter a 2 timer. Skolen går på tirsdager og torsdager klokken 1930-2130. Etter kurset får du kursbevis som viser hva du har lært. Vi tar sikte på at deltakerne skal lære innlæringsteknikk så godt at de er i stand til å lære bort teknikk til andre etter kurset.

Pris for kurset er kr. 1800,-. Dette inkluderer medlemskap og trening i klubben ut juni måned. Det vil si at det ikke koster noe ekstra dersom du velger å trene hos oss etter kurset og fram sommerferien Det burde være en kjempedeal :-)

NB!  Dette er en skole. der vi velger å bergnse deltakelsen til 12-15 deltakere. Det betyr at det er begrenset med plasser denne gangen. Den som melder seg på først blir prioritert.

Påmelding skjer til Tryggve Duun på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NB!  Du må oppgi fullt navn, fødselsdato, og full adresse
Hvis du melder på for noen andre må du huske på å oppgi mail adressen deres også.

Påmeldingsfrist settes til tirsdag 14. mars 2017.

Alle kursene våre pleier å bli fulltegnet, så du bør være tidlig ute for å sikre deg plass. Det blir ikke flere løfterskoler før sommeren.

Velkommen til vektløfterskole hos Trondheim AK.

 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider