Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

NM veteran 2017


Jan Nystrøm ble nest beste veteran uansett klasse. Her med 93 kg i støt. Foto: Per Marstad.

TAK stilte med 8 veteraner under årets norske mesterskap i Haugesund, hvor det stilte 34 til start. Det ble 5 gull, 2 sølv og en bronsemedalje på våre veteraner, som derved bidro til en god start for klubben i årets klubbkonkurranse.

Ronny hadde bedt meg om å ta med elitemerket til NM. Med gode treningsresultater på ny pers i rykk på 121 kg og hans solide støt på 155 i lagfinalen i november, var det liten tvil om at han ville greie det som har vært målet siste året. Med 2 lite fokuserte miss på 115 kg i rykk, satt det lett på plass i siste forsøk. Han ville da spare seg til søndagens konkurranse i senior og tok et greit støt på 140 kg for å sikre sitt 4de norske veteranmesterskap.

Det ble i tillegg gullmedaljer til Ketil, Torstein, Eskil og Jan, sølvmedaljer til Jøran og Trygve og bronse til Ole Erik. Jan ble nest beste veteran basert på veterantabellen, Ronny nr. 5 og Torstein nr. 8.

mvh Jan Nystrøm  

Beklageligvis har vi ikke egne bilder fra veteranmesterskapet da klubbfotografen selv deltok og var forhindret fra å ta bilder. TD.

Kommentarer   

 
# Jan Olav Nystrøm 25-02-2017 08:05
Jeg kom dessverre i skade for å utelate Ragnar i teksten over. Han vant sin klasse M6 77 kg og vi tok dermed 9 medaljer, herav 6 gull. For å kompensere litt for feilen, vil jeg tilføye at Ragnar går Vasaloppet på 9 mil i dag (lørdag 25,02) og at han i anledning NM og dette løpet har bantet en vektklasse. I sum har han gått ned 20 kg de siste årene og er nå nede på sin ungdommelige matchvekt.Hadde det ikke vært for langt hår og sjegg, ville han nå vært til å kjenne igjen.
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider