Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Klare for lagfinalen 2016


Johan Nystrøm er en sikker poengplukker på veteranlaget. Arkivfoto.

Veteranene vant lagserien for 22. gang og får selskap med kvinnelaget til lagfinalen.
Etter 2 serieomganger så det i år ut til at Bjørgvin skulle ødelegge seiersrekken til våre veteraner, men en god siste serieomgang resulterte i 15 seire på rad og 22 totalt. Premieskapet til klubben trenger avlastning nå. Vårt andrelag ble nr. 2 i 1. divisjon, bare slått av Stavanger VK, som oppnådde en poengsum som ville gitt de lagfinaleplass.

I eliteserien for kvinner har våre jenter holdt 3dje plassen gjennom alle serieomgangene og det er verd å merke seg at de har hatt en høyere poengsum enn Tambarskjelvar på andre plass de 2 siste omgangene. Det lover godt foran lagfinalen i november.

I 1. divisjon for kvinner tok vårt 2. lag en fin andreplass, bare 43 poeng bak Bjørgvin sitt andrelag, mens vårt tredjelag kom på plassen bak. Det er bemerkelsesverdig at kravet til gullmerket ikke ga plass på vårt tredjelag. Det er kanskje nå tid for å foreslå at lagserien for kvinner utvides til 5 kvinner pr. lag.

Vi sliter fortsatt med å stable et slagkraftig herrelag på bena og må ta den tunge vegen tilbake til 1. divisjon neste år.   
 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider