Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Timeplan

Som sportssjefen informerte på medlemsmøtet 26.10 vil det framover bli innført noen timeplansfestede treningstider på TAK. Dette blir gjort for å legge tilrette for et best mulig treningsmiljø, både for de som ønsker å satse, men også for våre mosjonister. Timeplan trer i kraft fredag 29.10.

 

Vi ønsker også å starte opp med en ungdoms- og juniorgruppe, så dette er også lagt inn i timeplanen. Denne treningen vil starte mandag 2. november. De første to uker er gratis prøvetimer. Vi tar imot nye utøvere hver mandag, det er bare å møte opp. 

Timeplanen er lagt opp slik at på mandag og onsdag vil sal 2 (sal nede) være opptatt fra 16.00 til 18.30, for ungdom og junior. Det er da mulig for alle andre som ønsker det å trene oppe i sal 1. Mandag og onsdag er sal 1 (sal oppe) opptatt fra 18.30 til 21.00, og fredag er sal 1 opptatt fra 16.00 til 18.30. Det vil da være mulig for de som ikke inngår i "satsningsgruppa" å trene nede. 

Resten av uken vil salene oppe og nede være tilgjengelig for alle. Det er satt opp opsjoner for treningstider på lørdager, men disse står foreløpig åpne.

De som inngår i "satsningsgruppa" vil følge et felles opplegg gitt av sportssjefen og hovedtrener. Det er derfor viktig at de som ikke følger dette respekterer timeplanen, og ikke tar opp plass i sal 1 på de angitte tidspunktene. 

Timeplanen vil gjelde fram til NM.

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider