Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Nidelv Cup med gode TAK-resultater


Asta Rønning Fjærli tok Elitemerket under Nidelv Cup.

TAK stilte med to herrer og fire damer i årets Nidelv-cup.
Dette stevne var  det første store stevnet etter NM med en planlagt formtopp. Forventningene til personlige rekorder var derfor på plass i rikt monn.  Ingen av våre løftere hadde mye erfaring med å løfte utendørs, men stevnet holdt NM-nivå, og erfaren arrangørstab fra Nidelv var med på å gi trygghet for utøverne

Nicolas Johnsen og Raymond Toft deltok i herrenes B-pulje. Nicolas fikk med seg 80 - 100, sml 180. Et helt greit resultat i og med at han ikke hadde lagt inn formtopp til stevnet. Raymond ble stående med 90 - 120, sml 210. Potensialet for mer er stort i rykk med bedre konsentrasjon.

Jonas Mong fra Vigrestad Vektløfterklubb som trener fast hos TAK deltok også i denne pulja. Jonas hadde bantet seg ned til 85kg -klassen -og fikk merke bantinigens forbannelse. Startvektene med 110 og 130 , sml 240 ble sluttresultatet etter to bom i både rykk og støt. 

I damepulja startet Mari Rotmo. Selv om hun ikke har kunnet trent hos TAK i vår har hun gjort fremskritt rent teknisk. 57 -77, sml 134 er et god resultat. Potensialet er stort med riktig trening fremover. 

Anette Ellingsberg har slitt med skader i hele vinter, men med riktig trening har hun klart å komme delvis tilbake. 58 - 75, sml 133 er et greit resultat tatt i betraktning treningsgrunnlaget. 

Asta var neste kvinne på platten. 67 - 91, sml 158 er personlig rekord både i støt, sammenlagt og forbundets elitemerke. Gratulerer!

Invgild Brynjulfsen var vår siste løfter. Hun har gjort en nitidig og kontrollert opptrening etter en kne-operasjon i fjor høst og ser nå ut til å være tilbake i storslag. Hun satset friskt og fikk 71 - 86, sml 157.

Nidelv cup holder høyt nivå og flere av Norges beste dame og herreløftere deltok. Vi lot oss imidlertid imponere mest av løfterne fra Latvia

Ritvars Suharevs 16 år, kropsvekt 77 kg som rykket 130 og støtet 155kg før han tuslet inn på oppvarmingen og kjørte litt knebøy på 190 kg før han tok en pause på 2 timer for deretter å kjøre lett trening igjen.
17 år gamle Rebeka Koha, kroppsvekt 58 som støtet 101 kg
Arthurs Splesnieks, kropsvekt 105 som rykket 167 og støtet 220 kg.

Vi har litt å strekke oss etter med hensyn på styrke og hurtighet!

Takk til Nidelv som legger mye innsats i å lage et flott stevne med høyt nivå til Trondheim.

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider