Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Løfterskoleavslutning


Jan Nystrøm har laget følgende referat fra stevnet:

Årets første løfterskole ble avsluttet med 11 deltakere i stevnet 22-03. Hele 4 greide kravet til vektløfterforbundets ferdighetsmerke i jern.

Beste løfter etter kroppsvekt og den internasjonale Sinclair Koeffisienten, ble Kai Erik Ekstrøm med 181.53 poeng, etter en fin serie med 6 godkjente løft. Han var bare 0.37 poeng foran Jan Olav T. Lorentzen, som igjen var bare 2 poeng foran Andreas Hagen.

I tillegg til disse greide også eneste kvinnelige deltaker, Merethe Heggseth, jernmerket med 6 godkjente løft.

I et forsøk på å innfri kravet til jernmerket, forlangte Andreas Norby 92 kg i siste støtforsøk. Det ble litt for tungt denne gangen, men i likhet med de øvrige deltakerne har han både denne vekten og mer til inne med noen måneders fortsatt spesialtrening. Jonas Nøkleby veide bare 0.5 kg over 77 kgs klassen og løftet 5 kg over kravet til jernmerket i den klassen. 

I rykk valgte flere av deltakerne den krevende sittestilen, som er imponerende etter så kort tid med trening. For å få full uttelling sammenlignet med styrkerykk, må det imidlertid mer spesialtrening til.

Eneste ungdomsløfter, Johannes Havmo, hadde i likhet med Anders Vikane og veteranene (over 35 år) Tor Erik Larsen,  Harald Pøsinger og Arild Venæs, også tilegnet seg fin løfteteknikk.

Se flere bilder på https://www.facebook.com/Atletklubben 

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider