Interessert i vektløfting?

Lyst til å prøve vektløfting? Stikk innom oss på  mandager eller onsdager klokken 17:30.
Eller du kan  kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på tduun@me.com

Du kan også se nyheter på vår Facebookside https://www.facebook.com/Atletklubben

Ingvild imponerte stort

12 løftere fra TAK deltok på Hitra cup i helgen.

Vi er inne i en tung treningsperiode med planlagt formtopp til RM og målsetningen var derfor å skaffe stevneerfaring i forhold til oppvarmingsrutiner og det å mestre å stå på konkurranseplaten i større stevner. 

Rammen rundt stevnet var god, med en nyoppusset Hitrahall, og et teknisk arrangement på nivå med et normalt NM.

 


Det ble trippel TAK i klasse 75 kg jenter. Fra venstre Elisabeth Settem, Ingvild Brynjulfsen og Asta Rønning Fjærli.

Først ut var damene, Hilde, Sol, Mia, Ingvild, Elisabeth og Asta. I rykk blir vi alle overrumplet av at pulja går i sneglefart og alle får for lang oppvarming. Det resulterer i mange bom. I støt er både jentene og matchere mer våkne og det går mye bedre. Hilde får tre gode overstøt, Mia får kontroll på sin superenergi. Asta viser at hun har trent godt med teknikken i Oslo. Elisabeth får erfaring med sittevendinger på platten. Ingvild overrasker oss med veldig god løfting midt i en tung treningsperiode og Sol vinner det hele uten å få full uttelling.

Deretter er det Raymond og Tarjei sin tur. Raymond gjør en konkurranse der han har kontroll fra A til Å. Tarjei er endelig tilbake etter en lengre skadeperiode, men overbeviser oss med god teknikk og full kontroll i oppvarming og på platten. 

I siste pulje viser Fredrik at han er en mester i å få ut potensialet på platten (se og lære til dere andre!), Marius legger startvektene fornuftig og får med seg flere gode løft. Magnus gjør veldig gode oppvarminger,og får med seg verdifull erfaring fra platten. 

Ronny hadde bestemt seg for å satse. Det gjorde han og det holdt nesten... siste rykk og siste støt blir ikke nøyaktig nok denne gangen. 

Kort oppsumert så fikk vi det vi kom for; mer erfaring med større stevner og vi fikk en fin dag sammen på Hitra.

Takk til Ketil J og  Eskil L for kjøring og god matching.

Du må være registert for å kunne kommentere.

Nyttige nettsider