Trondheim Atletklubb - En kort introduksjon

Trondheim atletklubb er en klubb for olympisk vektløfting. Vi har lokaler rett ved Lademoen kirke i Trondheim, og her kan vi tilby nybegynnerkurs, samt treningslokaler for alle som ønsker å drive med olympisk vektløfting. Felles treningstider er som regel mandag, onsdag, og fredag fra 17:30 til 19:00, men det er ofte folk i lokalene ellers også. Hvis du har lyst til å prøve vektløfting er det bare å møte opp på en fellestrening. Du kan også ta en titt på kalenderen og se om det skjer noe spennende i nærmeste framtid. Vi arrangere nybegynnerkurs flere ganger i året, og disse vil bli annonsert under nyheter. Ta kontakt for mer informasjon om når neste løfteskole starter.

For mer informasjon om klubben, og om vektløfting, ta en titt på artiklene under:

 

 

Skulle du fremdeles ha spørsmål kan du kontakte klubbens leder, Tryggve Duun, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Litt historie

Trondheim Kraftsportklubb ble stiftet 14. juni 1960 og endret navn til Trondheim Atletklubb den 14. november 1968. Klubben har vært en aktiv arrangør av vektløfterstevner, alt fra nybegynnerstevner til ti norske mesterskap, en landskamp og to nordiske mesterskap. Klubben arrangerte NM for senior og veteran i 2010. Klubben feirer 50 år i 2010.  Mer historie finner du i vår 50 års jubileumsberetning.

Klubben har i dag ca 180 medlemmer.